Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re(5): Hallitus rähmällään

Ei minulla ollut tarkoitus henkilöön menevästi loukata, kun käytin termiä "vainoharhainen."
Viittasin siihen, ettei Titon Jugoslavian hajoittamista voi todellakaan panna CIA:n piikkiin. Kyllä se oli selvästi Milosevicin alullepanema prosessi 80-luvun lopulla. Ja juuri Kosovossa M. piti ensimmäiset Suur-Serbiaa ajavat puheensa vähän myöhemmin. Ja Milosevicin äärinationlaismi antoi käyttövoimaa hänen vastakappaleilleen esim.Kroatiassa. Hirvittävä sisällissota aivan Euroopassa muuttui Slovenian, Kroatian ja Bosnian vapautumissodiksi. Ei unohdeta Haagin kv. tuomioistuimen paljastuksia näissä yhteyksissä.
Toki olen tietoinen CIA:n interventioista jne.eri maanosissa, mutta historia EI todista sen aikaansaaneen vanhan Jugoslavian hajoamista. Suosittelen edelleen Yrjö Lautelan Jugoslavia-kirjaa.
Vielä Kosovosta. Olet tainnut unohtaa, että Harri Holkeri oli vuosia YK:n asettamana administraattorina, ylimpänä käskynhaltajina Kosovossa. Ei suomalaiset rauhanturvaajat ole Kosovossa todellakaan minkään miehitysvallan tehtävissä. Ellen väärin muista, siellä on ollut myös venäläisiä joukkoja.
Erkki Hatakka