Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re(7): Mitä mieltä EU:n energiapaketista?

Jukka Kivi writes:
Jukka Kivi writes:
Tottakai meillä on paljon parannettavaa, kunhan se tehtäisiin järkevällä tavalla. Painotuksissa näkyy nykyisen porvarihallituksen tavoitteita. Teollisuus sai luvan saastuttaa. Keskusta ja vihreät ovat valmiita Vuotoksen vesivoiman rakentamiseen.

Veli-Matti Hurskainen writes:
Vihreät ovat kyllä juuri julkaisseet lausuman, että Vuotoksesta ei edes neuvotella. Miten lienee. Sen sijaan demareissa tuntuu olevan kovaakin hinkua Vuotoksen rakentamiseen. Sopii linjaan ydinvoiman kanssa.

Miten määrittelet tuon kovan hingun? Eilen yksi tunnettu demari (kansanedustaja Liisa Jaakonsaari) antoi ilmeisesti huolimattoman lausunnon Yleisradiolle jonka toimittaja tulkitsi oamalla tavallaan. Siihen puututtiin heti puolueen tiedottajan toimesta ja kerrottiin väitteen olevan perätön. Yleisradio myös korjasi heti uutisensa ja kertoi asian perättömyydestä.

Näinhän näitä "Liisan listoja" on ennenkin ensin julkaistu ja sitten, muka, kielletty. Vähän myöhemmin pantu täytäntöön. Et kai väitä, että Jaakonsaari on puolueessa yksin "ajatuksineen" niin Vuotoksesta kuin vaikkapa Natosta? Jos näin on, miten ihmeessä Jaakonsaari on päässyt niin johtavaan asemaan puolueen sisällä? Ok, muodollista asemaan ei juuri ole, paitsi ulkoasiain- ja tulevaisuusvaliokunnat, mutta tosiasiallista asemaa ei kai käy kiistäminen.

VmH