Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Hiroshimaa ydinvoimalasta1

Ydinvoimateollisuus on saanut mm. saksalaisen HS-kirjoittajavieraalta naispuoliselta emeritusprofessorilta valtavvasti sapiskaa. Sielä kun on kistatta todettu, kuten Englanti/ Sellafieldissä, USA:ssa ja nyt myös mm. Saksassa todettu, että ydinvoimaloista vuotaa valtavat määrät säteilyaineita ja säteilyn energiaa mittaamatta ulos! Kerrottiin, että esim. plutoniumia ei mitata ydinvoimaloissa LAINKAAN! Alleviivaan tämän todennuksen mitä tarkimmin. Muta lisään, että systeemit kyllä tiedetään, mutta IAEA ei SALLI tätä faktaa tutkittavan lsystemaattisesti ainkaan! Siksi tuon tämän artikkelin tännekin laajempaan mietintään. Aihe kun on OIKEASTI rikos ihmisyyttä vastaan ydinalalta kautta maailman:
             --------
 
TVO Hiroshima kuukaudessa suomalaisten tuhoksi.
 
 TVO:lta 600kg kanavasäteilyjä ja 60kg neutronivuota vuosittain.
 
 TVO on tehnyt IAEA, tyyliin tietoisesti vaikeaksi laskea "grammalleen" sitä määrää, mitä ydinvoimalansa syytävät vuosittain Uraani/plutoniumionista kanavasäteilyjä ja neutronivoitaan mittaamatta reaktoreistaan ulos. Meriin, beettasoihduin savupiipustaan, sähkölinjoilleen ja suoraan läpi ohuitten suojaseinämiensä. Virallinen energiapäästö ja TVO:n myös itse julkisuuteen raportoimat vuosikevenemät on todettu systemaattisesti salatuiksi kilon luokan silkaksi valheeksi. Siksi on aika saada asiaa oikeaan tutkintaan ja suuruusluokkaansa. Erityisesti TVO:n omat tiedostot ja niissä "Yhteiskuntavastuuraportit" ovat mielenkiintoista todistusainetta. Niissä puhutaan suoraan paljonko vuosittain reaktoreihin pannaan polttoainetta ja paljonko poistuu jäämäpolttoainetta. Ongelmaa lisää se, että polttoainetankojen toimittajien sarjoissa on eri peruskokoluokkapari. Mutta ongelma osaavalle tämä EI toki ole. On vaan seurattava kertymiä pidemmältä jaksoltaan. S iksi hankin pidemmän liki 10v jakso-otannan:
 
2002 in 44,8t out 45,9t ero+ 1,1t
2003 in 44,3t out 45,3t ero+ 1t
2004 in 44,9t out 44,3t ero- 0,6t/klassinen 300kg laitosta kohden.
2005 in 40,2t out 38,9t ero- 1,3t
2006 in 39,1t out 37,8t ero- 1,3t
2007 in 41,6t out 39,9t ero- 1,7t
2008 in 40,8t out 38,6t ero- 2,2t
_________________________________
 
Keskiarvo 350kg/laitos 700kg yht. Laskelma lisäksi tukee pilkulleen mittanormaalitietoani, miten TVO:n polttoainetankojen painot kevenivät systemaattisesti vuosikymmenluokissa yli 300kg/laitos. Tästä vuodosta energiapoistuma on kilon luokassa/ laitos. Mielenkiintoa lisää miten alati suuremmalla poltollaan ja säteilysaastuvammasta reaktorista säteilyeroosiomäärät kasvavat, kun reaktoripönttöön, suojin porautuu kasvavasti säteilyeroosioreikäisyyksiä. TVO konkreettisesti r ä j ä y t t ä ä  Olkiluodossa Hiroshima-luokan ydinpommin surutta ja ohi mittaamatta, läpi korruptoituneen Suomen/IAEA ydinmittauslaitteistojen vuodesta toiseen!
 
TVO Yhhteiskuntavastuuraportti:
        -----------------------
 
 Gettererenkaita elohopeahöyryputkissa.
 
 Keskisuomalaisen foorumilla muistutettiin, miten näitä kanavasäteilyjä ohjaavia getter renkaita näkee muissa tyhjiölampuissa kuin elektroniputkissa myös. Tässä huikean mielenkiintoinen kuva hiukan vanhemmasta mm. elohopeahöyrylampusta. Ylhäällä olevaan gettererrenkaaseen ohjaa kanavasäteilyä ja elektroniylijäämää varsin samantyyppiset peltikiskot kuin elektroniputkessa. Kantaanpäin on tehty ohjaava mielenkiintoinen "neliöpeltiläppä" joka peittää ohutta noin millin halkaisijaista ontelokapilaariputkea syvälle kantaan. Osaava näkee, juu kyllä, kyllä tosiaan säteilyeroosoivat beetaelektronit, kanavasäteilyt, röntgenöinnit TIETEN ajetaan purkausputkissa pois säteilyeroosoimasta. Niin ikään esim. nykyaikaisien loistelamppujen hehkukatodin kesiumkanavasäteilyjä poistetaan, yllätys yllätys soikealla hunturenkaalla. Myös siinä säteilyeroosioiden iskusuunnat näkyvästä lasipinnasta ohjataan kohti kannan juurta "koronarenkaalla" loissäkö puhalluksin!
 
 Yläpuolinen peltinen taivutettu getttererengas.
 
 
 Alapuolinen lasionteloon neliöläpällä kanavasäteet kantaan pumppaava ratkaisu:
 
        ---------------
 
 YLE Prisma 22.2.2010
 
 YLE on alkanut ottaa esille myös ydinalan moraaliin liittyvää laajempaakin materiaalia. Oli suorastaan j ä r k y t t ä v ä ä   seurata kansainvälisesti tunnettua koetta. Siinä kadulta suoraan otettuja henkilöitä käsketään antaa kasvavia sähköiskuja toiselle tuntemattomalle ihmispololle. Kokeessa sähköiskujen kasvaessa suljetusta naapurihuoneesta kuulusteltiin tuskaisia kiljahteluja. Mutta professori oli auktoriteettina käskemässä koehenkilöjä jatkamaan murhaavaan 450v sähköiskuihin asti. Kokeen tarkoituksena oli todentaa miten halukkaasti moraalin alkeetkin unohtaen ihmiset olivat valmiit menemään. Jopa m u r h a a m a a n  tuntemattoman ihmisen tuosta vaan kun "käskettiin". Oli suorastaan uskomatonta seurata miten 9 ihmistä 12 oli valmis surutta murhaamaan "poliisina toimivan auktoriteetin käskystä"! Ydinvoimassa on kyse hyvin samasta. 75 % ihmisistä ON valmis murhaamaan säteilyllä miljoonia olevia ja tulevia sukupolvia VAIN KOSKA SEINÄHULLUT Suomessa HALUAA SAADA SILLÄ RAHAA!