Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re(11): Kannattaako äänestää?

Jukka Kivi kirjoittaa:
Mikä on se NATO-kysymys, jota tarkoitat, johon tällä hetkellä vastauksesi on ei? Jos se tarkoittaa Suomen liittymistä NATOon tällä hetkellä, minunkin vastaukseni on EI. Samaa mieltä on Suomen hallitus ja maan ulkopoliittinen johto.

Tämähän se on se "kysymys". Jos kysymysmerkki pitää jostain löytää, niin kannatanko NATOon liittymistä nykyisessä hetkessä.
Kysymysmerkki. Siis vastaus on edelleenkin "ei".

Toisaalta meillä on paljon yhteistyötä NATOn kanssa kaiken aikaa. Saamme pian EU:lta turvatakuita, jotka käytännössä toimittaa EU:n kautta NATO, mihin melkein kaikki muut EU:n maat kuuluvat. Sitä paitsi tällä hetkellä on tällä hetkellä, mutta sen jälkeen tulevat seuraavat hetket. Mitä silloin tapahtuu?

Jukka Kivi
Sitähän tässä saapi kovasti karvat pystyssä katsella, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Hyvin todennäköisesti kantani on melko tiukasti juurtuneena nykyiseen muotoon. Voi sanoa, että Natoon menoon perustelu turvallisuuskysymyksellä ei oikein ole mennyt meikäläisellä jakeluun, näkisin tilanteen muuttuvan silloin vain kehnommaksi. JA siitäkin lystistä pitäisi maksaa vielä jäsenmaksuakin...

Markus