Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Ilmavalvontakurssi peruuntui, mutta toiminta jatkuu

Heinäkuuta!

Harmin paikka, mutta vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen aisti-ilmavalvontakurssi Lieksan Vaaraniemen Haralanvaaralla ensi kuussa on peruuntunut. Ilmoittautuneita ei tullut tarpeeksi.

Mutta eipä kaikki voi aina mennä putkeen, ja pannaanpa aisti-ilmavalvontakurssi uudestaan vuoden 2008 kurssisuunnitelmaan. Aihehan on ilman muuta asiallinen.

Ensi vuoden 2007 koulutussuunnitelmia on valmisteltu jo alkuvuodesta lähtien. Ilomantsin ja Pielisen itäpuolisen Lieksan alueella toimivan Itärajan paikallisosastomme sotilaallinen pääala on sissikoulutus, ja ensi vuonna on edessä talvitoimintakurssi.

Yleisen turvallisuuskoulutuksen puolella on Ilomantsissa ja Lieksassa suunnitteilla ensi vuodeksi turvakursseja eri kansalaisryhmille, maastotaitovaellus sekä yhteistoiminnassa Ylä-Karjalan paikallisosaston kanssa vesiturvallisuusharjoitus.

Vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen kursseille voi ilmoittautua verkkoteitse Maanpuolustuskoulutus ry:n osoitteiden kautta: http://www.mpkry.fi/ tai https://www.maanpuolustuskoulutus.fi/. Ensikertalaiset mukaantulijat voivat aluksi itse rekisteröityä järjestelmään. Eriaiheisille kursseille osallistuminen ei ole sidoksissa asuinpaikkaan.

Itärajan paikallisosaston suora osoite on http://www.oyk.fi/~pasi.karonen/vmpk_ir/.


        Terveiset

                Pasi Karonen
                Vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen
                Itärajan paikallisosaston päällikkö

        pasi.karonen(ät)oyk.fi
        Lieksa


        Vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen Itärajan paikallisosasto:

        Maanpuolustuskoulutus ry:
        http://www.mpkry.fi/