Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re(4): Kioton-sopimuksen kohtalo?

Jukka Kivi writes:
Kyllä kai sen sopimuksen solmiminen oli pienen sinisilmäisen osapuolen ennenaikainen teko. Olisi pitänyt odotella neuvottelujen edistymistä niin, että Yhdysvallat ja Venäjä olisi saatu mukaan. Nykyinen sopimus merkitsee mielestäni selvää taloudellista avustusta näille suurille saastuttajille.

Jukka Kivi

Kun puhut sinisilmäisyydestä Jukka, niin oletko lukenut aineiston johon eduskunnan yksimielinen päätös perustuu? Kyllä päätös tehtiin tietoisesti pyrkimyksellä pysäyttää maapallon ilmaston ihmiskuntaa ja kaikkea elämää uhkaava kehitys.
Tiedossa oli Yhdysvaltojen pois jäänti tässä vaiheessa, jatkossa sekin tulee mukaan viisaamman hallinnon päästyä siellä valtaan.

Venäjä tulee todennäköisesti mukaan koska päästökauppa on sille taloudellisestikin edullista. Venäjä yrittää taktikoida kytkemällä Kioton WTO:n asioihin ja ties mihin.

Toivon, että ihmiskunta havahtuu toimimaan kestävän kehityksen sekä terveellisen ja turvallisen Maailman puolesta! Suomessa useimpien puolueiden ohjelmissa on sama toivomus ja tavoite!