Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re(2): Maailma pelastuu

Jukka Kivi kirjoittaa:
Arvelen, että kyseessä on hallituspuolueiden keskinäisestä nokittelusta. Keskustan ministeri Mauri Pekkarinen on myönteinen yhden uuden rakentamisen aloittamiselle ja hänen toimialaansahan asia kuuluu. Kun lupahakemuksia alaa olla jo kolme, keksi Jyri Häkämies, että kaikille voisi luvat myöntää.

Vaikka kaikilla kolmella hakijalla on asiakkaat tiedossa eri teollisuuden aloilta, niin kolmen rakentaminen samanaikaisesti on liian kunnianhimoinen hanke. Siihen eivät riitä voimat. Pitkät rakennushankkeet pitäisi ilman muuta ajoittaa vaiheittain parin-kolmen vuoden välein toteutettaviksi. Lupiahan voi myöntää, jos hakemukset täyttävät kriteerit. Koordinointia kuitenkin tarvitaan monestakin syystä.

Mielestäni ydinvoima on ilmastonmuutoksen hallitsemisen vuoksi välttämätöntä. Mutta se on myös välttämätöntä Suomen kilpailukyvyn, kansantalouden, elinkeinoelämän, työllisyyden ja kansalaisten hyvinvointipalvelujen varmistamisen kannalta.

Jukka Kivi
 
Koska ydinala ei salli minkäänlaista ydinkritiikiä edes omilta työntekijöiltään minusta ydinvoiman pitäisi vapauttaa julkisen kritiikin salliminen lehdistöissämme, neteissämme ja TV:ssä. Julistaa vapaa kansanäänestys ydinvoimastamme. On aivan uskomatonta, että kun julkaisen TVO:n ympärillä säteilyn päästöistä tuhoutuvan PARHAILLAAN kymmeniä tuhansia hehtaareja metsiä esittävää kuvamateriaalia. Käyn niitä jopa vartavasten 50km päästä kuvaamassa, niin mitä saan palkakseni? Aivan oikein ydinala antaa käyttönimelleni kymmenittäin välittömästi banneja ja estää myös asian tuonnin lehdistöihin! On kuvaavaa, että näin tämän aiheeni julkaistun VAIN YLE Lounaissuomen alueuutisissa! Kauhistelen MIKSI ydinhallintomme toimii diktatuurisesti estäen kuin Pohjois-Korean hallinto KAIKKEN esitettyyn syvällisempiin ydinanalyyseihin?
 
TV Arto Lauri