Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Re: Ydinmetsätuhot julki!

Arto Lauri kirjoittaa:
Ydinhallintomme on äärimmäisen mustasukkaisesti peittänyt jo Einsteinin ydinvoimasta keriovan varoituksen. Hänen e= m*c^2 kaava kun kertoo että säteilyn energia on KATOAMATON! Eli taltioituu tauotta "näennäismittaamattomiin malenkan-kuorimalleihin" ympäristömme biotooppeihin. Taustamme säteilyn taso on 10-kertaistunut ja kasvaa kohti katastrofaalisia tasojaan. No tästä näyttöinä vaikka tämä:

Tem 809/815/2009
VALITUS
No:168
(Klassik!!)
Lähettäjänä TV:stä tuttu Arto
09.06.2009
Viimein, YLE metsätuhot julki! Tämä myös keskeinen nettien viranomaisterron räjäyttäjä.

"09.06.2006.YLE TV2 19:00 alueuutislähetykset Lounais-Suomi.
Lounais-Suomessa on mäntymetsien tuho räjähtämässä käsiin. Parhaillaan tuhoutuvaa metsää löytyy jo KYMMENIÄ TUHANSIA HEHTAAREJA! Tuhannet hätääntyneet ihmiset olivat tukkineet hälytyskeskukset kysellessään miksi silmänkantamattomat metsäalueet tuhoutuvat, eikä asiasta kerrota missään! Huolestuneista soittajista puolet oli olleet metsänomistajia ja toinen puoli hätääntyneitä mökkiläisiä yms., joiden silmien alta metsät häviävät parhaillaan!"

Niin . .vain muutama päivä sitten toin tämän maamme tarkimmin salatun faktan julkisuuteen! Julkaisin useita kiisteltyjä kuviani. Joiden voima on näköjään ollut suorastaan virannomaisemme paniikkiin saattavia! Nyt jo tosiaan hälytyskeskukset tukkeutuvat esiin nostamastani maamme superlaajasta ekokatastrofista. Hienoa huomata sinällään, että SUPO:n systemaattisesta, ydinrikollisesta sensuroinnista huolimatta ihmiset vielä netistä juttujani ja erityisen kohahduttavat kuvani onnistuivat löytämään! Esiin nostamani kansan kauhistuminen maamme tietosensuroinnista aiheesta hätkähdytti viranomaisemme sulkemaan tapansa mukaan apinan raivolla nettiliikennettä ennenkokemattoman röyhkeästi! Sisäministeriö ei totuutta haluaisi lainkaan kuulla tästä ydinrealista!

Maamme ydinhallinto julisti julmana oikein näyttävän NATO-netti-SODAN kaltaisiani ydinasioista rehellisesti kertovia vastaan. Totuutta ei TUNNETUSTI Suomessa saa enää kertoa. Se, että onnistuin näyttämään ihmisille miten säteilyn päästöjen lamaanuttamaa metsäämme katoaa nyt kiihtyvästi mäntypistiäisinvaasioon, EI OLE SYY, VAAN SEURAUS! Kuvat, joissa näytin miten uudetkin männyn versot kuivuvat käsiin ilman madon matoa kertoo miksei enää edes yritetä estää tuhoja ruiskutuksin! Koska pistiäisten poistuttua männikköjämme kiusaavat TVO beettasoihtupäästöt ne selkeästi silti tappaa!