Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Kotimaa - Ohjeet

Tietotorin viestintään liittyminen

Tietotorin viestintään liittyminen

Kansalaiset ovat tervetulleita osallistumaan Tietotorin kansalaisverkon verkkoviestintään. Kotimaista sisältöä on erityisesti osoitteessa http://www.tietotori.fi/Kotimaa/.

Tarjolla on tietoa alueen tapahtumista ja uutisista sekä taustainformaatiota. Yritykset, yhdistykset ja julkiset palvelut voivat tiedottaa kansalaisille. Paikkakunnan julkiset keskustelupalstat ovat kaikkien käytettävissä. Myös yritykset, yhdistykset ja julkiset palvelut voivat tarjota julkisia keskustelupalstoja.

Viestinnän määrä ja sisältö on täysin kansalaisten ja muiden toimijoiden oman aktiivisuuden varassa. Kansalaisverkon palvelut järjestää Intelligent Systems. Yksittäisiltä kansalaiskäyttäjiltä ei peritä mitään maksuja. Heille on tarjolla lisäpalveluina monia henkilökohtaisia sähköisiä viestintäpalveluja.

Tietotorille kirjoittaminen edellyttää rekisteröitymistä. Anonyymit, rekisteröitymättömät käyttäjät voivat lukea julkisia viestialueita selaimella.

Ellet ole vielä mukana Tietotorin kansalaisverkon verkkoviestinnässä, voit rekisteröityä selainta käyttäen. Täytäthän sähköisellä lomakkeella olevat tiedot huolella. Rekisteröitymisen jälkeen saat muutaman tunnin kuluessa palvelun kansalaiskäyttäjän oikeudet. Osoite on http://www.tietotori.fi/rekisteroidy.

Lisätietoja antaa asiakaspalvelu@tietotori.fi ja myös puhelimitse 0400 578 000.

TIETOTORI
Asiakaspalvelu