Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Saunalahti - Uutiset

Espoon Keskuspuisto II luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelma

Espoon Keskuspuisto II luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelma

Espoon Keskuspuisto II alueelle on käynnistetty luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelman laadinta. Suunnitelma valmistuu syksyn 2009 aikana. Suunnitelman on tilannut Espoon Katu- ja viherpalveluiden viheralueet -yksikkö ja suunnittelijana työssä on Katu- ja vihertuotannon luonnonhoitoyksiön metsäsuunnittelija Tiina Peippo.
 
Suunnitelmasta pidetään kaksi asukastilaisuutta. Helmi-maaliskuussa on suunnitelman infotilaisuus, jossa esitellään suunnitelman yhteydessä tehtävää asukaskyselyä. Samassa tilaisuudessa järjestöillä on mahdollisuus kysyä suunnitelmaan liittyviä asioita. Suunnitelmasta voi esittää kysymyksiä myös sähköpostitse suoraan suunnittelijalle.
 
Syys-lokakuussa pidetään lähes valmiin suunnitelman esittelytilaisuus. Asukkailla on vielä tässä vaiheessa mahdollisuus kommentoida suunnitelmaa. Asukastilaisuuksien tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan myöhemmin.
 
Suunnitelmatilannetta voi seurata avoimen espoon sivuilta. Metsäkuviokartat ovat avoimessa espoossa näkyvillä. Myöhemmin sivuille päivitetään kaikki suunnitelmaan liittyvät kartat.
Linkki avoimen espoon sivuille:
 
Suunnitelmaan liittyvät kysymykset voi lähettää suunnittelija Tiina Peipolle, sähköposti:  tiina.peippo@espoo.fi


Attachments:
File  Keskuspuiston lansiosa - Centralparkens vastra del.pdf    618K