Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Tampere - Uutiset

Uusia nettipisteitä avattu Tampereella

Uusia nettipisteitä avattu Tampereella
Kaksi uutta yleisölle tarkoitettua internet-pistettä on avannut ovensa Tampereella kesän aikana. Uudet nettipisteet löytyvät Kesäkahvila Arboretumista ja neuvontapiste eTuvasta.

Kesäkahvila Arboretumissa Hatanpäällä on yksi tavallista nopeammalla yhteydellä varustettu internet-kone yleisön käyttöön. eTupaan on sijoitettu kaksi yleisökonetta, joista toisessa on käytettävissä Windows-, toisessa Linux-käyttöjärjestelmä.

eTuvasta kuntalaiset ja kotitaloudet voivat lisäksi kysyä apua erilaisiin tietokoneen hankintaan ja käyttöön liittyviin ongelmiin. eTuvan henkilökunta opastaa puhelimitse ja tekee kotikäyntejä.

Tampereen kaupunki tarjoaa yhteistyökumppaneineen kaupunkilaisten ja matkailijoiden käyttöön lähes parisataa maksutonta nettipistekonetta, jotka on pääasiassa tarkoitettu lyhytaikaiseen asiointiin internetissä. Koneet on hankittu eTampere-ohjelman tuella.

Useimmat tietokoneet ovat kirjastoissa ja niiden yhteydessä toimivilla tietotoreilla. Lista nettipisteistä löytyy osoitteesta: www.tampere.fi/nettipisteet.

Lähde: Tietoyhteiskunta.fi