Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Ohjeet ja avut

Ohjeet ja avut

Tietotorin kansalaisverkko on yhteisöllinen viestintäpalvelu. Se palvelee yksittäisiä henkilöitä ja henkilöryhmiä.
Palveluvalikoima on monipuolinen. Tarjolla ovat sisäisen sähköpostin ja ryhmäviestinnän lisäksi laajat kansalaisverkon keskustelualueet sekä maakunta- ja kuntakohtaiset Kotimaa-alueet. Ulkoisiin yhteyksiin palvelun tilaajalle on tarjolla henkilökohtainen sähköposti ja henkilökohtainen kotisivu.

Palvelua voidaan käyttää tavallisella www-selaimella kuten Mozilla Firefox, Apple Safari tai Microsoft Internet Explorer. Selaimen käyttö on kuitenkin hieman hidasta ja se näyttää yleensä vain yhden ikkunan kerrallaan.

Palvelussa hyödynnetään FirstClass® Intranet -teknologiaa. Vaativille käyttäjille suositellaan työasemaohjelmistoa FirstClass® Client. Sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä myös selainta tehokkaamman ja mukavamman vaihtoehdon.

FirstClass Mobile

FirstClass ohjelmistosta on saatavilla myös FirstClass Mobile-sovellus iOS ja Android -laitteille. Sovelluksen avulla saat vastaavan käyttökokemuksen kuin FirstClass Clientin avulla. Sovellus on ilmainen.

iOS-versiota voit käyttää Apple iPhone tai iPad-laitteissa iOS versiosta 4.3 lähtien ja sen voi ladata iTunes-kaupasta tai oheisen linkin kautta:

Android-ohjelmistoa voit käyttää Android 2.1 versiossa ja sitä uudemmissa laitteissa ja sen voi ladata Google Play-kaupasta tai oheisen linkin kautta: