Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Soukka - Fakta - Soukka-Seura- 2018

Soukka-seuran sähköisestä viestinnästä

Soukka-seuran sähköistä viestintää

Soukka-seura ry palvelee jäseniään myös verkossa. Seurasta kiinnostuneet voivat internetissä liikkuessaan seurata ja osallistua yhdistyksen toimintaan. Jäsenille ovat tarjolla Tietotorin kansalaisverkon laajat palvelut.

Seuran kotisivusto: Soukka-seuran kotisivusto esittelee seuran toimintaa. Se sisältää mm. tapahtumakalenterin, uutisia, tietoa palveluista, linkkejä Soukassa toimiviin yhdistyksiin sekä Soukan historiaa. Sivuston osoite on http://www.soukka-seura.fi tai www.soukkaseura.fi Facebookissa on Soukka-seura ryhmä.
Nettiseurantalo jäsenille: Seuran jäsenille on järjestetty mahdollisuus osallistua yhteiseen sisäiseen viestintään. Julkisten sivujen lisäksi heille on omat sisäiset keskustelu- ja tiedotepalstat.

Mukaantulo palveluun: Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan yhdistyksen ja sen jäsenten viestintään, ota yhteyttä. Saat tarvittavan henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostitse tai puhelimitse.

Käyttäjätietojen virkistäminen: Jos sinulla jo on tarvittava Tietotorin käyttäjätunnus ja salasana, mutta olet unohtanut ne, ota yhteyttä ja kerro. Saat ne uudelleen tietoosi. Lisätietoja antaa seuran jäsen Jukka Kivi jukka.kivi@tietotori.fi sähköpostitse ja puhelimitse 0400 578000.
Sähköinen tiedottaminen sähköpostiin

Lähetämme jäsentiedotteet ja muutaman kerran vuodessa myös tuoreet tapahtumatiedotteet sähköpostitse kaikille joiden toimiva sähköpostiosoite on meillä tiedossa ja lupa sähköiseen tiedottamiseen saatu. Hyvin mielellämme toimitamme kaiken pelkästään sähköisesti. Se pienentää kovasti seuran kuluja ja vaivaa. Jos mitään sähköpostilla toimitettuja tiedotteita ei ole tullut ja niitä haluatte tai haluatte pelkästään sähköisiä tiedotteita, pyydän ystävällisesti lähettämään asiasta viestiä matti.viikari@gmail.com.