Tietotori – Osallistu ja vaikuta

Tietotori

Palvelut

Palvelut

Kansalaisille

Tietotorin kansalaisverkko
Alkuperäisenä aatteellisena ajatuksena vuosia sitten oli harrastuksenomaisesti tarjota kansalaisille verkkoviestnnän peruspalveluja ja tutustuttaa ihmiset yhteisölliseen viestintään, jolle tunnusomaista oli keskustel ja tiedostojen jakaminen sekä pienimuotoinen markkinapaikka. Jäljellä olevasta osasta käytetään nimeä Vanha Tietotori. Yksittäiset henkilöt voivat rekisteröityä Tietotorille ja päästä käyttämään sen palveluja rajoitetusti täysin maksuttomasti.

Aktiivihenkilöille

Yksittäiset henkilöt, joilla on tarvetta luoda itselleen pienimuotoiset viestikeskukset, voivat hyödyntää Tietotorin palveluvalikoimaa.

Harrastajille
Esimerkiksi blogisti, joka haluaa julkaista ajatuksiaan monista aiheista, voi kirjoittaa niistä sivustolleen ja julkaista ajatuksiaan jakamalla sosiaalisen median kanaviin.

Vaaliehdokkaille
Politiikan harrastajat voivat luoda itselleen henkiösivuston. Tätä varten on kehitetty valmiit rakenteet. Poliitikko esittäytyy kertomalla henkilötaustastaan, omista arvoistaan ja aatteistaan. Vaalien yhteydessä hän kertoo seuraaban kauden poliittisiista tavoitteistaan. Vaalien jälkeen hän raportoi kansalaisille asioiden käsittelystä luottamuselimissä. Hänellä saattaa olla myös kannattajajryhmiä, joihin hän pitää palvelun kautta yhteyttä. Oman sivuston ja sosiaalisen median suunnitelmallinen yhteys on tärkeä.

Yhdistyksille

Yhdistyksille ryhmäviestinnän ratkaisut ovat aivan keskeisiä. Pienessäkin yhdistyksessä on vähintään kaksi yhteissöä, jäsenistö ja hallitus. Kumpikin voi hyödyntää ryhmäviestintää, joissa on osiot sisäiselle keskustelulle, tiedotteille ja arkistolle.

Kotiseutuyhdistyksille
Kaupunginosayhdistyksille ja omakotiyhdistyksille on valmiit verkkosivustojen sekä sisäisen viestinnän ratkaisut. Yhteisölliseen viestintään tarjotaan lisäksi nettiseurantaloa.

Poliittisille yhdistyksille
Puolueen kunnallisjärjestön sekä paikallisen puolueyhdistyksen viestintätarpeisiin on valmiit verkkoviestinnän ratkaisut, vaikkapa nettityöväentalo.

Yrityksille

Palvelut sopivat monipuolisia ratkaisuja tarvitsevlle mikroyrityksille. Sisäisen viestinnän palveluratkaisuja on kehitetty mm. maahantuontiyrityksen tarpeisiin.